Деталі
М’ясо-кісткове борошно компанії «Сонак» являється високої та стабільної якості.
На відміну від аналогічного м’ясо-кісткового борошна виробленого в Україні, компанія «Сонак» при виробництві м'ясо кісткового борошна не використовує так званий «падіж» (мертву птицю) та пір’я (вміст пір’я до 2%), а лише внутрішні органи птиці та ін. відходи після забою.
Це кардинально збільшує засвоюваність продукту (вище 80%).
Особлива увага приділяється бактеріологічному контролю. Для цього мука обробляється стабілізаторами, що дає можливість зберігати іі на складі до 6 місяців (при температурі не вище 25◦С.
Оскільки дана мука має дуже низький вміст жиру, кислотне число її становить не вище 20 одиниць, що є дуже важливим для ефективного вирощування бройлера.